Boekbespreking op Radio Rijnmond

Vanmiddag werd op Radio Rijnmond ons boek besproken door Maria Heiden. Klik om de uitzending (Rijnmond Nu, presentatie: Erik Lemmers) te beluisteren op de radio.

Van Gennep

Vandaag kunnen we vol trots melden dat ons boek in de etalage van Van Gennep ligt aan de Oude Binnenweg in Rotterdam! En vanwege de mooie fotografie ligt het nu zelfs ook bij het Nederlands Fotomuseum (Wilhelminakade 332 te Rotterdam). Het kan niet op.


recensie over Van Gennep in Vrij Nederland

Het Kanaal


Het Kanaal van vandaag (klik erop voor een leesbare versie)

Bord, Open Dag en BBQ

Eindelijk was het dan zover, na een eigen boek nu ook een heus bord aan de dijk en zelfs een open dag. Oftewel: Mission completed. Werkhaven Hitland staat op de kaart. Het was een leuke dag, met non-stop rondvaarten door de werkhaven en omgeving. Niet heel druk, maar wel erg gezellig. En muzikaal was het ook helemaal top: Marjolein speelde met Jacqueline en Gèrard fantastische zigeunermuziek vanuit hun hart.


Stukje in het AD Rotterdams Dagblad van zaterdag 21 juni 2008


Scala Violino’s: 0183 63 64 52


Het bord


Klik op bord voor een leesbare weergave.

’s Avonds was er afsluitend ook nog een grote buurt barbeque. De DJ was wat laat omdat ie heel erg in de file had gestaan, maar dat kwam uiteindelijk helemaal goed.
We eindigden met z’n allen rond het kampvuur. En zo hoort het ook.

Open Dag

Advertentie zoals van de week verschenen in de lokale krant:

Pannenkoekenhavenborrel

Vanmiddag was er op het landje bij de parkeerplaats een pannenkoekenhavenborrel, alwaar tante Corrie onder toeziend oog van Mr. D.J. van der Las een recordaantal pannenkoeken probeerde te bakken. Het Hitlands record is verbroken en lekker, dat waren ze!

Mijn Ark

Vanochtend viel bij zo’n 11.000 mensen die in Nederland op het water wonen het nieuwe exemplaar van tijdschrift 'Mijn Ark' in de bus, met daarin een heel mooi stuk over ons boek. Marjolein was voor het interview speciaal naar Heerenveen afgereisd. Als 3% van de lezers een boek besteld, zijn we los. Dus bestel er snel nog een paar voordat het te laat is!


klik op artikel voor een grotere versie

Boekenbal

Vandaag was Marjolein te gast op het jaarlijkse Nieuwerkerkse boekenbal, om voor te lezen uit eigen werk. Hieronder een verslag uit het Kanaal.


klik op artikel voor een grotere versie

LON Radio

Vandaag was Lex op bezoek bij de Lokale Omroep Nieuwerkerk oftewel LON Radio, die had gevraagd of een van ons daar live in de ether wat over het boek wilde komen vertellen. Klik op de foto om naar de uitzending te luisteren (10 min.).


studio van LON Radio

Cirkel

Allereerst willen wij langs deze weg iedereen die het boek heeft gekocht heel hartelijk bedanken! De reacties zijn allen zeer positief en dat doet ons natuurlijk meer dan deugd. Over de fotografie, de vormgeving, de afwerking en de verhalen we horen niets dan lof. We krijgen zelfs e-mail van mensen die zeggen er stik gelukkig mee te zijn. En wat is er nou mooier dan mensen gelukkig maken?

Wil je nog een boek of heb je er nog geen, check dan de
'Een boek kopen' pagina in het menu hiernaast.

De cirkel is rond: negentien maanden nadat de aankondiging in 'Het Kanaal' stond dat het boek in de maak was staan we er nu weer in, maar dan MET het boek. Onderstaand dit artikel, klik erop voor een grotere versie.

klik-hier-voor-de-blogs-van-2007